Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

DE BOUW GAAT IN HET NAJAAR STARTEN!

De Fonteinkerk is een eigenwijs en robuust monument uit de jaren '50. Het gebouw wordt getransformeerd tot woongebouw. Bovenop de kerk komen drie nieuwe verdiepingen. In totaal komen er 19 luxe appartementen met balkon of terras.

Alle appartementen zijn toegankelijk via de lift en voorzien van een eigen parkeerplaats. De transformatie van het gebouw gebeurt met respect voor de monumentale waarden van het gebouw. Zo blijven onder andere de entree, de vakkundig ontworpen glazen voorgevel en de twee torens behouden. Bovenop de kerk worden drie extra verdiepingen gebouwd. De architectuur van de optopping versterkt de sobere en de tot in de kleinste details uitgewerkte architectuur van de Fonteinkerk, maar maakt ook dat er een nieuwe architectuur is ontstaan die past bij een eigentijds en modern wooncomplex.

Type H: Deze royale woning wordt gerealiseerd aan de voorzijde van de kerk op de vijfde verdieping. Zowel aan de woonkamer als aan één van de slaapkamers komt aangrenzend een balkon. Daarnaast zorgen de grote ramen in alle ruimten voor veel lichtinval van buiten. - Woonkamer met open keuken - Badkamer met dubbele wastafel, douche en bad - Separaat toilet bij badkamer - Tweede badkamer met wastafel en douche bij slaapkamer - Separaat gastentoilet - Twee bergruimtes in appartement, waarvan één met technische installaties - Kast met aansluitingen voor wasmachine en droger - Berging bij hoofdentree op begane grond - Parkeerplaats op eigen terrein Optioneel kan er gekozen worden voor een dakraam in de gang voor extra lichtinval.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geïnteresseerden bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Fonteynenburghlaan 3 -V
Stad Voorburg
Wijk Voorburg West zuid
Ligging In woonwijk
Aan water
Aan rustige weg
Woningtype Appartement
Bouwjaar 2021
Woonoppervlakte 214m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Oplevering In overleg
Balkon ja
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Gegevens makelaar

Wil je meer informatie over deze woning of wil je graag een bezichtiging inplannen? Klik dan hieronder voor de gegevens van de makelaar.

Makelaar Frisia Makelaars
E-mailadres info@frisiamakelaars.nl
Telefoonnummer 070-342 0101