Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

De Fonteinkerk is een eigenwijs en robuust monument uit de jaren '50. Het gebouw wordt getransformeerd tot woongebouw. Bovenop de kerk komen drie nieuwe verdiepingen. In totaal komen er 19 luxe appartementen met balkon of terras. Alle appartementen zijn toegankelijk via de lift en voorzien van een eigen parkeerplaats.

De transformatie van het gebouw gebeurt met respect voor de monumentale waarden van het gebouw. Zo blijven onder andere de entree, de vakkundig ontworpen glazen voorgevel en de twee torens behouden.

Bovenop de kerk worden drie extra verdiepingen gebouwd. De architectuur van de optopping versterkt de sobere en de tot in de kleinste details uitgewerkte architectuur van de Fonteinkerk, maar maakt ook dat er een nieuwe architectuur is ontstaan die past bij een eigentijds en modern wooncomplex.

Type A:
Op de begane grond van de voormalige kerk komen twee appartementen met een royale woonkamer van ruim 64 m2 aan de Vlietzijde. De eigen tuin ligt op het zuidwesten of zuidoosten. De woonkamer krijgt verdiepingshoge openslaande deuren naar het terras.

- Woonkamer met open keuken
- Badkamer met wastafel, toilet en bad
- Tweede badkamer met wastafel en douche bij slaapkamer
- Separaat gastentoilet
- Bergruimte in het appartement
- Installatieruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger
- Gezamenlijke inpandige fietsenberging op begane grond
- Parkeerplaats op eigen terrein

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geïnteresseerden bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Fonteynenburghlaan 3 -B
Stad Voorburg
Wijk Voorburg West
Ligging In woonwijk
Aan water
Aan rustige weg
Woningtype Appartement
Bouwjaar 2021
Woonoppervlakte 152m2
Energielabel A
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Tuin Zonneterras
Oplevering In overleg
Balkon ja
Parkeerplaats ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in deze woning, dan kun je je gegevens hiernaast achterlaten of je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070-2050213.

Vergelijkbare woningen