Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

De Fonteinkerk is een eigenwijs en robuust monument uit de jaren '50. Het gebouw wordt getransformeerd tot woongebouw. Bovenop de kerk komen drie nieuwe verdiepingen. In totaal komen er 19 luxe appartementen met balkon of terras. Alle appartementen zijn toegankelijk via de lift en voorzien van een eigen parkeerplaats.

De transformatie van het gebouw gebeurt met respect voor de monumentale waarden van het gebouw. Zo blijven onder andere de entree, de vakkundig ontworpen glazen voorgevel en de twee torens behouden.

Bovenop de kerk worden drie extra verdiepingen gebouwd. De architectuur van de optopping versterkt de sobere en de tot in de kleinste details uitgewerkte architectuur van de Fonteinkerk, maar maakt ook dat er een nieuwe architectuur is ontstaan die past bij een eigentijds en modern wooncomplex.

Type E:
Net als bouwnummer 5 ligt dit appartement aan de voorzijde van de voormalige kerk. De indeling is vrijwel vergelijkbaar. Het grootste verschil zit in de plafondhoogte. De appartementen op de tweede verdieping hebben hoge plafonds van circa 3,8 meter en bovenramen over de volledige zijgevels. Ook is het woonoppervlakte iets groter omdat de pylonen, die door de woning gaan, taps toelopen naar boven.

- Woonkamer
- Keuken
- Badkamer met dubbele wastafel, douche en bad
- Tweede badkamer met wastafel en douche bij slaapkamer
- Separaat gastentoilet
- Separaat toilet nabij de badkamer
- Twee bergruimtes in het appartement, waarvan één met technische installaties
- Kast met aansluitingen voor wasmachine en droger
- (Fietsen-) berging bij entreehal op begane grond
- Parkeerplaats op eigen terrein

De appartementen op de tweede verdieping hebben extra hoge plafonds en bovenramen over de volledige zijgevels.

Deze informatie is geheel vrijblijvend, uitsluitend voor geïnteresseerden bestemd en niet bedoeld als aanbod. Ten aanzien van de juistheid van de vermelde informatie kan door de verkopend makelaar en haar opdrachtgever geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde informatie enig recht worden ontleend.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Fonteynenburghlaan 3 -H
Stad Voorburg
Wijk Voorburg West
Ligging In woonwijk
Aan water
Aan rustige weg
Woningtype Appartement
Bouwjaar 2021
Woonoppervlakte 185m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 2
Oplevering In overleg
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in deze woning, dan kun je je gegevens hiernaast achterlaten of je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070-2050213.

Vergelijkbare woningen