Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Bijna klaar / Nieuw gerenoveerd
 
Luxe gerenoveerd dubbel bovenhuis met heerlijke zonnige balkon, gelegen in een gezellige wijk van Rotterdam. Op loopafstand van het centraal station, uitvals wegen zijn makkelijk en snel te bereiken. 
 
Indeling:
Voordeur entre op straat niveau hal die u deelt met 1 andere woning. Trap naar eerste etage voordeur appartement, trap naar derde 2de etage waar je direct in de lichte en ruime woonkamer te recht komt, open keuken voorzien van kookeiland en inbouwapparatuur. Trap naar 3de etage waar twee grote slaapk vertrekken aan de voor- en achterzijde te vinden zijn in het midden een ruim en luxe badkamer voor zien van ligbad, inloop douche en dubbele wasbak. separaat toilet en was wasmachine kamer. Kleine voor zij slaapkamer wat als kinderkamer of werkkamer gebruikt kan worden! Beide verdiepingen hebben aan de achterzijde een balkon. 
 
Getoonde foto’s zijn inspiratiefoto’s, geen foto’s van de daadwerkelijke woning

Deze woning wordt momenteel gerenoveerd, het is mogelijk om de woning tijdens de renovatie te bezichtigen. Mocht je interesse hebben in deze woning, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via 070-2050213 of mail naar info@kotw.nl

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Hoevestraat
Stad Rotterdam
Wijk Provenierswijk
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Dubbel bovenhuis
Bouwjaar 1899
Woonoppervlakte 140m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Oplevering Januari 2020
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in deze woning, dan kun je je gegevens hiernaast achterlaten of je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070-2050213.

Vergelijkbare woningen