Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

ReadyforLiving Dordrecht - project in voorbereiding
Koopsommen nog niet bekend!

Aan de rand van het oude centrum van Dordrecht, op de hoek van het Warmoezierspad en het Kromhout, realiseert ReadyforLiving Projectontwikkeling een project met appartementen en grondgebonden woningen.

Woningtypen
20 appartementen en 15 grondgebonden woningen

Appartementen
De appartementen zijn tussen de circa 65 m2 en 90 m2 groot. Bij het gebouw is er een uitstekende parkeergelegenheid. Alle appartementen worden ‘ReadyforLiving’ opgeleverd: inclusief luxe keuken, luxe badkamer, vloer- en wandafwerking - naar smaak van de koper - als onderdeel van de koopsom.

Zorgeloos naar jouw nieuwbouwappartement!

Grondgebonden woningen
De nieuwbouwwoningen komen zowel aan de straatzijde (stadswoningen) als aan een autoluw binnenterrein (erfwoningen). De huizen zijn voorzien van een tuin en zeer goede parkeergelegenheid. Net als bij de appartementen zijn deze woningen bij oplevering volledig woonklaar. De koper kan als onderdeel van de koopsom, naar eigen smaak, een luxe keuken, luxe badkamer, vloer- en wandafwerking uitzoeken.

De unieke mogelijkheid om in een ruime nieuwbouwwoning bij het centrum te wonen!

ReadyforLiving
Ontwikkelaar ReadyforLiving maakt woningen volledig ‘af’ bij oplevering, naar smaak van de koper. In de eigen showroom van ReadyforLiving kunnen zij een luxe keuken, complete badkamer, vloer- en wandafwerking uitzoeken. Er is heel veel mogelijk, zoals bijvoorbeeld een mooi kookeiland, fraaie parketvloeren en moderne, industriële taatsdeuren. ReadyforLiving werkt met merken als Villeroy & Boch, Hansgrohe en SieMatic.

Alle woningen en appartementen in Dordrecht zijn bij oplevering ‘klaar om te wonen’, je hoeft dus niet te klussen of te coördineren met werklui. De luxe binnenafwerking is hypothecair te financieren.

Start verkoop
Naar verwachting gaat het project voor de zomer van 2019 in verkoop. Je kunt je al wel inschrijven voor de projectnieuwsbrief via de website van ReadyforLiving of contact opnemen met Merwe Makelaars voor meer informatie. Koopsommen zijn nog niet bekend.

Wil je als op de hoogte worden gebracht over dit project, schrijf je dan vrijblijvend in via: www.readyforliving.nl/dordt-meer-weten

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Kromhout (maisonnettes) ong
Stad Dordrecht
Wijk Kasperspad
Ligging In centrum
Woningtype Appartement
Bouwjaar 2019
Woonoppervlakte 100m2
Kamers 3
Slaapkamers 2
Badkamers 1
Tuin zonneterras
Oplevering in overleg

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in deze woning, dan kun je je gegevens hiernaast achterlaten of je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070-2050213.