Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen
Whatsapp ons

Omschrijving

Majestueus wonen in een Monumentale omgeving: wonen voor fijnproevers!

Het hart van het Willemspark is het Plein 1813 met z'n imposante beeldenpartij. Vanaf 1855 werden rond dit plein indrukwekkende, witgepleisterde stadsvilla's gebouwd. Ze vormen tezamen een stadsgezicht dat in Nederland uniek is, door architectuur die eerder aan Parijs of Brussel doet denken.

Hier, vlakbij de hoek met de Zeestraat, wordt nu het gedeeltelijke monument aan de Sophialaan 3 getransformeerd tot twee royale stadsvilla's, vier luxe appartementen en een penthouse. Dit is majestueus wonen in een monumentale omgeving.
Welkom in De Sophia, welkom in uw nieuwe thuis.

Voor het penthouse van De Sophia is het woord ‘royaal’ een understatement. Het is de bekroning van dit majestueuze gebouw op de vierde, vijfde én zesde verdieping. U geniet hier van een woonoppervlakte van maar liefst circa 325 m2, ongekend voor woningen nabij het Haagse centrum.

* Penthouse bouwnummer G
De entree van het penthouse is gelegen op de 5e verdieping, die u met de lift vanuit de monumentale hal aan de voorzijde bereikt. De vierkante living op deze 5e verdieping is alleen al circa 159 m2 groot. Door deze hoogte en doordat het penthouse iets teruggelegen is geplaatst, heeft u hier maximale privacy. U kijkt uit over de bomen aan de Sophialaan, u profiteert van maximale lichtinval.

Zeer bijzonder is het grote buitenterras: u staat hier op het balkon aan de voorzijde, een balkon dat bij een paleis niet
zou misstaan.

Een verdieping lager vindt u de master bedroom met ensuite badkamer, nog twee (slaap)vertrekken en een separate badkamer. Ook hier is een buitenruimte, met uitzicht over de Sophialaan. Op de 6e verdieping treft u nóg een (slaap)vertrek en een toilet en de mogelijkheid een pantry te plaatsen. Hier zou u een zeer rustige werkruimte of
een gastenverblijf met alle privacy kunnen creëren. Of een rooftop lounge waar u in de avond zon kan genieten van een borrel.

Door de ruime mogelijkheden biedt dit penthouse het summum aan wooncomfort, een woning die zijn gelijke nauwelijks kent.

- Stelpost keuken € 25.000,00
- Stelpost badkamer/toilet/tegelwerk € 25.000,00
- Projectnotaris

De vermelde gebruiksoppervlakte is niet volgens de NVM-meetinstructie (NEN2580) tot stand gekomen omdat feitelijk inmeten nog niet mogelijk is.

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Sophialaan 3 bouwnr. G
Stad Den Haag
Wijk Willemspark
Ligging In woonwijk
In centrum
Beschutte ligging
Woningtype Appartement
Bouwjaar 2020
Woonoppervlakte 325m2
Energielabel A
Kamers 5
Slaapkamers 4
Badkamers 2
Oplevering In overleg
Balkon ja
Garage ja
Parkeerplaats ja

Foto’s

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in deze woning, dan kun je je gegevens hiernaast achterlaten of je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070-2050213.