Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen
Whatsapp ons

Omschrijving

Bijna klaar / Nieuw gerenoveerd

Luxe begane grond woning in Bezuidenhout aan een rustige weg. Bezuidenhout een gewilde buurt waar je heerlijk in alle rust kan wonen, deze begane grond woning ligt aan de kant van de Cornelis van der Lijnstraat op de Merkusstraat. Tegenover het politie bureau heb je een heerlijk grasveld waar je mag BBQ'en waar in de zomer dan ook veel mensen gezellig zitten. Op loop afstand van winkels in de Theresiastraat en van het Haagsche Bos. De uitvals wegen A12, A13, A4 en de N44 zijn makkelijk te bereiken. 

Entree van de woning op de begane grond een lange hal met aan weerszijde een slaapkamer als eerste deuren. Ruime slaapkamer aan de rechterzijde wanneer je binnen treed en kleinere kamer aan de linkerzijde. Wanneer u door loopt krijgt u rechts openslaande deuren naar de lichte en ruime woonkamer voorzien van openslaande deuren naar de zonnige tuin. Open keuken met kookeiland en inbouw apparatuur. Een derde ruime slaapkamer aan de achterzij met deur naar de tuin. In het midden een ruime badkamer met ruime inloop douche en wasbak, separaat toilet en wasmachinekamer.

Getoonde foto’s zijn inspiratiefoto’s, geen foto’s van de daadwerkelijke woning

Deze woning wordt momenteel gerenoveerd, het is mogelijk om de woning tijdens de renovatie te bezichtigen. Mocht je interesse hebben in deze woning, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via 070-2050213 of mail naar info@kotw.nl

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Merkusstraat
Stad Den Haag
Wijk Bezuidenhout
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Benedenwoning
Bouwjaar 1930
Woonoppervlakte 100m2
Kamers 4
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Tuin Ja
Oplevering In Overleg

Foto’s

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in deze woning, dan kun je je gegevens hiernaast achterlaten of je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070-2050213.

Vergelijkbare woningen