Klaaromtewonen.nl Klaaromtewonen.nl
Dé site voor compleet gerenoveerde woningen

Omschrijving

Bijna klaar / Nieuw gerenoveerd

Dit ruime 3 laags bovenhuis ligt pal om de hoek van de gezellige Piet Heinstraat en op enkele wandelminuten van het terrasrijke Anna Paulownaplein en de Haagse binnenstad. Het roemruchte Zeeheldenkwartier is inmiddels uitgegroeid tot één van de populairste wijken van Den Haag. De goede bereikbaarheid, de vele voorzieningen en het prettige woonklimaat hebben hieraan bijgedragen. 

Indeling:
Voordeur op straat niveau waarna een trap naar de eerste etage ruime hal met lichte woonkamer voorzien van open haard en met een open keuken voorzien van inbouwapparatuur, toilet op de hal en een trap naar de tweede etage waar zich 3 slaapkamers bevinden en een luxe badkamer voorzien van bad, inloopdouche en dubbele wastafel, trap naar de derde etage met twee ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van Inloopdouche en wasbak. 

Bijzonderheden:
- Gelegen op eigen grond
- Beschermdstad gezicht
- Actieve VvE

Getoonde foto’s zijn inspiratiefoto’s, geen foto’s van de daadwerkelijke woning

Deze woning wordt momenteel gerenoveerd, het is mogelijk om de woning tijdens de renovatie te bezichtigen. Mocht je interesse hebben in deze woning, dan kun je telefonisch contact met ons opnemen via 070-2050213 of mail naar info@kotw.nl

Contact opnemen

Kenmerken

Straat Jacob van der Doesstraat
Stad Den Haag
Wijk Zeeheldenkwartier
Ligging In woonwijk
Aan rustige weg
Woningtype Overige
Woonoppervlakte 180m2
Kamers 7
Slaapkamers 5
Badkamers 2
Oplevering April 2019
Balkon ja

Kaart

Contact

Laat hier je gegevens achter en de makelaar van deze woning neemt zo spoedig mogelijk contact met je op.

Interesse?

Mocht je interesse hebben in deze woning, dan kun je je gegevens hiernaast achterlaten of je kunt telefonisch contact met ons opnemen via 070-2050213.

Vergelijkbare woningen